Nieuw in Profit 10  Applicatiebeheer


Leg je klanten en collega's lekker in de watten!
Vrije tabellen vertalen voor verstrekkingen
Vertalingen naar alle talen


In de eigenschappen van vrije tabellen kun je vertalingen toevoegen voor het Engels, Frans en Duits. Je kunt vrije tabellen nu ook vertalen voor verstrekkingen, zoals pakbonnen en facturen.  Hierdoor kun je de vrije tabellen ook vertalen in andere talen, zoals het Spaans, Portugees, Columbiaans, Zweeds, Hongaars, you name it... 

Dit werkt hetzelfde als bijvoorbeeld het vertalen van itemomschrijvingen t.b.v. verstrekkingen.

Digitaal ondertekenen

Je kunt PDF- en DOCX-documenten digitaal ondertekenen via de workflow. Hierbij werden DOCX-documenten automatisch geconverteerd naar PDF. Om je hierover nog meer controle te geven, converteer je de DOCX-documenten nu zelf naar PDF. 

Nadat je in de workflow op de actie Bijlage(n) ondertekenen hebt geklikt, zie je PDF- en DOCX-documenten die je kunt ondertekenen. Voordat je daadwerkelijk tot ondertekening overgaat, selecteer je de gewenste bestanden. Als hier DOCX-bestanden bij zitten, kun je deze zelf direct naar PDF converteren. Daarna zie je de te ondertekenen PDF-bestanden en kun je deze raadplegen (door ze aan te klikken). Als je zeker weet dat dit de bijlagen zijn die je wilt ondertekenen, ga je over tot ondertekening (hieraan is niets gewijzigd).


Als je alleen PDF-documenten ondertekent via de workflow verandert er niets. 


PCC voor Profit 10

Er is geen nieuwe PCC voor Profit 10, versie 9.00 is de laatste versie.  Omdat het automatisch bijwerken van het PCC was uitgeschakeld, kan het zijn dat je een oudere versie gebruikt. Installeer de laatste versie als je problemen hebt met een oudere versie van het PCC.

Tip voor beheerders:
Het automatisch bijwerken van het PCC is weer ingeschakeld. Hiermee kan de gebruiker zelf bepalen of hij het PCC bijwerkt. Een systeembeheerder kan het bijwerken eventueel uitschakelen.

Instuurder workflow

In workflows werd altijd de voornaam getoond bij het veld Instuurder, dit is nu gewijzigd naar roepnaam.

Als de roepnaam niet bekend is, wordt alsnog de voornaam gebruikt.

E-mail opschonen

Via Algemeen / Beheer / Verzonden E-mail is het nu ook mogelijk om verzonden e-mail op te schonen via de knop Collectief verwijderen

Deze knop moet eerst geautoriseerd worden.


Connectoren

Inkoop en verkooprelaties

In de UpdateConnectoren voor verkoop- en inkooprelatie wordt het nummer van de aangemaakte inkoop- of verkooprelatie teruggegeven.

Vanaf Profit 10 wordt in de response ook het nummer van de aangemaakte organisatie of persoon teruggeven. Dit geldt voor de UpdateConnectoren:

  • KnSalesRelationOrg
  • KnSalesRelationPer
  • KnPurchaseRelationOrg
  • KnPurchaseRelationPer


Medewerker (KnEmployee)

Deze UpdateConnector is uitgebreid met de velden voor identiteitsbewijs, verblijfsvergunning en tewerkstellingsvergunning. Via de elementen AfasIdentityDocument, AfasResidenceDocument en AfasEmploymentDocument kunnen nu de onderstaande documenten aangemaakt worden bij een medewerker:

  • Verblijfsdocument (Profit) 
  • Tewerkstelling (Profit) 
  • Identiteitsbewijs (Profit) 


Facturen in betaalopdracht

Je kunt nu ook een GetConnector maken op basis van de gegevensverzameling Facturen in betaalopdracht

Dit zijn de facturen op het tabblad Facturen bij de eigenchappen van een betaalopdracht.

Fiscale connectoren

De connectoren TxClientIB2018, TxClientVpb2018 en TxCFVpb2018 zijn nu beschikbaar.