Nieuw in Profit 10

CRM


Lekker aan de bak met je klanten.


Meer mogelijk met cursusfacturen


Opdrachtnummer/referentie overal zichtbaar

  • De deelnemer kan nu het veld Opdrachtnummer/referentie van de verkooprelatie invullen bij het inschrijven voor een cursus.
  • Het veld is nu ook beschikbaar in de boekingslay-out en het rapport voor de cursusfacturen.

Conversie:

Bij het inschrijven via OutSite (en InSite) is het veld niet automatisch zichtbaar doordat profielen van het type 'Inschrijven Deelnemer' na conversie op 'niet zichtbaar staan'. Maak deze zichtbaar als je dit wilt gebruiken.

  1. Maak een nieuw Out-/InSite profiel aan op basis van ‘Inschrijven deelnemer’. 
  2. Ga in het onderste scherm helemaal onderin naar het nieuwe veld ‘Opdrachtnummer/referentie’. 
  3. Koppel dit veld in de eigenschappen van het profiel bij de context (aan ‘Inschrijven InSite’ of) aan ‘Inschrijven OutSite’.
  4. Koppel het profiel bij de betreffende cursus: cursuseigenschappen / tabblad In- en OutSite / veld Profiel (kop Cursusinschrijving).

Verzamelmethode voor cursusfacturen

Je kunt nu voor cursusfacturen een eigen verzamelmethode instellen. Hiervoor is in het verkooprelatieprofiel de instelling Verzamelmethode voor cursusfacturen opgenomen. Via deze nieuwe verzameloptie kun je de cursusfacturen verzamelen op opdrachtnummer, maar ook verzamelen per deelnemer.

Deelnemer opnieuw aanmelden voor evenement

Een deelnemer die zich had afgemeld voor een evenement, kon zich niet opnieuw aanmelden. Dan verscheen de melding: Deelnemer XXX is al ingeschreven voor deze cursus.

Nu is het wel mogelijk een dergelijke deelnemer opnieuw aan te melden.