Nieuw in Profit 10

Projecten


eVerbinding - samenvoegen bijlagen met pdf-factuur

Met een e-factuur die je via eVerbinding verstrekt, kunnen nu extra bijlages (bijvoorbeeld jpg en pdfs gekoppeld in nacalculatieregels) met de pdf-factuur worden verzonden.

De factuur + bijlagen worden als één pdf-bijlage (in base64) ingesloten in het XML-bestand (UBL). 

Optimalisatie Bouw

Als je gebruikmaakt van de Bouw-activering is er een nieuwe weergave beschikbaar in de eigenschappen van een project op het tabblad Ontvangstregels, namelijk: Ontvangstregels voor project (BOUW).


Optimalisatie Flex


Klantovereenkomst - Afwijkende kostenregels op plaatsing toestaan

Bij een Klantovereenkomst kun je vastleggen of je mag afwijken op de plaatsing ten opzichte van de prijsafspraak. Dit doe je bij het veld Prijsafspraak op plaatsing. Bij optie 3 en 4 is het nu toegestaan ook op kostenregels af te wijken. De tekst van deze opties is ook gewijzigd:

  • Van 3. Verplicht, afwijken op uurloon en uitsluiten regels toegestaan naar 3. Verplicht, afwijken op uurloon, kostenregels en uitsluiten regels toegestaan
  • En van 4. Verplicht, uitsluiten regels toegestaan naar 4. Verplicht, afwijken op kostenregels en uitsluiten regels toegestaan.Relatiebeheerder medewerker nu beoordelaar

De leidinggevende van de kandidaat was voorheen de beoordelaar van de workflows rond plaatsing. Nu is de relatiebeheerder (en vervanger) van de medewerker de beoordelaar van de workflows: 

Let op:
Het gaat hier om de relatiebeheerder in de medewerker-eigenschappen, niet om de relatiebeheerder in de plaatsing.