Nieuw in Profit 18

Applicatiebeheer

 

Vertalingen in Profit

Je kunt nu op tal van plaatsen de omschrijving vertalen in de door Profit ondersteunde talen, namelijk Nederlands, Engels, Frans, Duits en Vlaams. Denk hierbij aan omschrijvingen van grootboekrekeningen, functies van medewerkers, typen dossieritem, forecaststatus, etc. Handig als je medewerkers in het buitenland hebt die Profit in een andere gebruikerstaal gebruiken: zij zien dan de omschrijvingen in hun eigen taal. De omschrijvingen zijn ook in gegevensverzamelingen opgenomen en kunnen bijvoorbeeld in rapporten gebruikt worden.

 

Vaste bijlagen in berichtsjabloon

Een berichtsjabloon kan nu vaste bijlagen bevatten, zoals algemene voorwaarden, garantiebepalingen, service level agreement. Bij het e-mailen van bijvoorbeeld digitale facturen worden de bijlagen automatisch meegestuurd.

 

 

 

 

Meer mooie functionaliteit

 • Signaal Maximumaantal gebruikers bereikt 
  Er is een nieuwe gegevensverzameling, namelijk Licentiedata (rapport), voor signalen, GetConnectoren en analyses. Hiermee kun je bijvoorbeeld een signaal maken dat waarschuwt als je de maximumaantallen op basis van je licentie dreigt te bereiken.
  Op basis van deze gegevensverzameling is ook een nieuw signaal gemaakt, namelijk Beschikbare aantal Profit-gebruikers van de licentie is bijna op (Profit). Het signaal 'gaat af' als er minder dan vijf gebruikers aangemaakt kunnen worden. Kopieer het signaal en pas dit naar eigen inzicht aan. 

   
 • Logging automatisch synchroniseren
  Via Algemeen / Omgeving / Beheer / Omgevingslogboek kun je logregels raadplegen, zoals de logging van InSite, OutSite of Profit-connectoren. Als je deze functie start, moeten de regels eerst gesynchroniseerd worden en dit kan even duren. Om dit te versnellen kun je het synchroniseren voortaan uitvoeren via de geplande taaSynchroniseren omgevingslogboek.
 • Logging abonnementen 
  Je kunt nu een logboek bijhouden van de wijzigingen in de abonnementsregels, inclusief de vrije velden die je op de abonnementsregels eventueel hebt. Hiervoor is via het menu Algemeen / Inrichting / Logboek / Beheer de logtabel Abonnementsregels beschikbaar.
   
 • Gebruikersgroepen importeren
  Je kunt nieuwe gebruikersgroepen importeren via Algemeen / Beheer / Import / Gebruikersgroep