Nieuw in Profit 18

CRM

 

Nieuwe bankrekening via workflow

Je kunt een nieuwe bankrekening bij een inkoop- of verkooprelatie nu beoordelen via de workflow. Je maakt de nieuwe bankrekening aan in Profit Windows of  InSite, het beoordelen via de workflow vindt natuurlijk altijd plaats in InSite. Als een nieuwe bankrekening nog niet is goedgekeurd, kan deze niet gebruikt worden in betaal- en incasso-opdrachten. Hiermee krijg je meer grip op je betalingsprocessen en kun je frauduleuze praktijken tegengaan.

Bij een nieuwe nieuwe inkoop- of verkooprelatie op basis van een organisatie wordt ook de bankrekening van de organisatie overgenomen. Nu kun je ook direct een nieuwe bankrekening toevoegen en als voorkeur instellen.

 

Bewaartermijnen bij dossieritems o.b.v. de Archiefwet

Op basis van de Archiefwet kunnen bewaartermijnen van toepassing zijn op dossieritems. Deze bewaartermijnen stel je in per type dossieritem of per kenmerkcombinatie. Bij het bepalen van de bewaartermijn kun je bijvoorbeeld uitgaan van de aanmaakdatum van dossieritems of van de uitdienstdatum van een medewerker. Via een wizard verwijder je dossieritems die niet langer bewaard mogen worden - zo blijf je altijd in control. 

 

 

Sneller werken via de Graydon-koppeling (België)

Bij het toevoegen van een organisatie kun je nu direct gegevens van Graydon overnemen, je hoeft dit niet meer allemaal handmatig in te vullen. Ook kun je bedrijfsgegevens bijwerken/actualiseren op basis van gegevens van Graydon. De Graydon-rating is natuurlijk een begrip in België, daarom wordt deze standaard getoond in InSite. Deze koppeling is gratis. Voor Graydon-klanten is er nog een extra feature: je kunt in InSite direct het Graydon-kredietrapport opvragen.

 

 

Afleveradres organisatie vastleggen via InSite

Je kunt een afleveradres bij een organisatie nu vastleggen via InSite. 

 

 

 

Meer mooie functionaliteit

  • Draaiboek met vervolgtaak
    Elke draaiboektaak kan nu een vervolgtaak hebben. Hierdoor krijg je in in InSite een extra knop voor het starten van een nieuwe workflow of bijvoorbeeld voor het openen van een overzichtspagina. 
    Je kunt draaiboeken nu ook gebruiken voor indienst- en uitdiensttreding van medewerkers en voor de financiële periodeafsluiting. Je onderhoudt de draaiboeken voortaan via Algemeen / Beheer / Draaiboek. Ook in de Management tool heeft het draaiboek een andere plaats gekregen.
  • Workflowhistorie in Pocket
    In AFAS Pocket kun je de workflowhistorie van het geopende dossieritem zien via de keuze Actielog (bovenaan).