Nieuw in Profit 18

InSite & OutSite

 

Twee-factorauthenticatie OutSite

Het wordt mogelijk - maar niet verplicht - om twee-factorauthenticatie te gebruiken op OutSite, zodat je een extra beveiligingslaag krijgt bij het inloggen. Gebruikers loggen in met gebruikersnaam+wachtwoord en een extra verificatiestap via bijvoorbeeld AFAS Pocket. Voor de tweede verificatiestap zullen ook diverse andere authenticatie-apps worden ondersteund.

 

Het inloggen via social media (zoals via Facebook) vervalt, evenals de mogelijkheid om het OutSite-wachtwoord te bewaren zodat je snel kunt inloggen.

Thema toepassen op delen van de site

Je kunt de breedte en achtergrondkleur-/afbeelding van de site nu beheren in het thema (in plaats van in de site zelf). Ook voor onderdelen kun je nu de afmetingen en achtergrondkleur-/afbeelding in de site vastleggen. Je hebt vijf typen, waardoor je aparte voorkeuren kunt vastleggen voor bijvoorbeeld banners, overzichten, fotogalerijen, en plug-ins. Zo doe je het onderhoud van deze onderdelen in het thema.

 

 

 

Om het beheren van meerdere InSites of OutSites nu nog makkelijker te maken, kun je thema's exporteren en importeren.

Profielen blokkeren

Als een profiel niet meer gebruikt mag worden in InSite, OutSite of AFAS Pocket, blokkeer je het profiel. Hierdoor is het profiel niet meer zichtbaar op keuzepagina's. 

Door deze wijziging kunnen wij nieuwe profielen uitleveren bij bestaande functionaliteit. De nieuwe profielen worden geblokkeerd uitgeleverd, zodat deze niet opeens verschijnen in bijvoorbeeld InSite. Om een profiel in gebruik te nemen, deblokkeer je dit.

 

 

 

Banner uitgebreid met Icon boxes

De icon box is een mooie, nieuwe manier om banners te presenteren. Elke 'box' kan een afbeelding, een titel en een toelichting bevatten. Titel en toelichting worden meegeleverd bij veel standaardonderdelen, maar je kunt deze zelf aanpassen.

 

Opname Teams-vergadering delen op InSite

Je kunt een opgenomen Teams-vergadering nu tonen op InSite via de nieuwe plug-in Microsoft Stream.

 

Meer mooie functionaliteit

 • 10 Vrije rollen voor OutSite
  Het aantal vrije rollen voor OutSite is verhoogd van 3 naar 10. Je bepaalt per organisatie welke rollen je gebruikt en je kunt hiermee nog fijnmaziger autoriseren. De codes van de vrije rollen zijn gewijzigd, houd hier rekening mee als je deze gebruikt in bijvoorbeeld selecties, gegevensverzamelingen, rapporten of analyses.

   
 • Meerdere aanmaakprofielen bij organisaties
  Je kunt nu meerdere aanmaakprofielen voor organisaties gebruiken. Deze functionaliteit is ontwikkeld voor de Graydon-koppeling, maar is voor alle klanten beschikbaar. 

   
 • Workflow afhandelen via regelacties in OutSite

  Je kunt nu ook in OutSite je workflows snel afhandelen met regelacties. Net als in InSite is dit mogelijk voor de eerste drie acties die in de workflow beschikbaar zijn. Hiermee kunnen Flex-gebruikers bijvoorbeeld snel declaraties afhandelen, zonder elke keer de workflow te moeten openen.