Nieuw in Profit 7
Profit BI


Nog meer inzicht met de nieuwe geoptimaliseerde dashboards!Verzuim

Alle belangrijke kengetallen direct in beeld


Onder het motto 'Less is more' worden de dashboards opnieuw bekeken en wordt overbodige complexiteit weggehaald. Bij het dashboard Verzuim heb je nu alle belangrijke kengetallen direct in beeld (en niets anders).Snel inzicht in de ontwikkeling van je verzuimcijfers, zowel voortschrijdend, per kalenderjaar of per maand.Natuurlijk heb je ook inzicht in de verzuimaantallen per werkdag:Er is een indeling in Verzuimduurklasse toegevoegd, met de volgende duurklassen:

  • Kort: 1 tot en met 14 dagen
  • Middellang: 15 tot en met 91 dagen
  • Lang: 92 tot en met 365 dagen
  • Extra lang: 366 tot en met 730 dagen

Abonnementen

Efficiënter werken met de abonnementenadministratie

Ook het nieuwe dashboard Abonnementen is toegankelijker geworden. Net als bij verzuim is dit veel meer dan een 'make-over' - op basis van gebruikerservaringen is het dashboard volledig opnieuw opgebouwd. Hieronder zie je de pagina met de huidige stand van zaken.Op het werkblad Abonnementsverloop zie je de ontwikkeling van abonnementen in de tijd (per jaar een lijn).Ook heb je snel overzicht in het aantal opzeggingen. Door de uitgebreide filtermogelijkheden kun je ook snel focussen op bijvoorbeeld specifieke productgroepen.


Dashboards in andere talen

Gebruik je InSite in het Frans, Duits of Engels? Dan kun je nu ook de dashboards in die talen raadplegen!

Een dashboard wordt altijd getoond in de taal van de InSite-site. Dus op de Nederlandse site zie je de Nederlandstalige dashboards, op de Engelse site zie je de Engelstalige dashboards.