Nieuw in Profit 8
InSite & OutSite


Nog meer mogelijkheden voor een gave site!


Zoeken in OutSite via Openindex

Zorg ervoor dat je klanten alles vinden!

Vanaf Profit 8 gebruik je Openindex voor het zoeken op OutSite, in plaats van Google Site Search, omdat de ondersteuning van Google Site Search door Google beëindigd is. Wij hebben in OpenIndex een geweldige (Nederlandse!) partner gevonden voor het zoeken in OutSite. 

Om het zoeken in OutSite in te schakelen, is het voldoende om het veld Zoeken in de eigenschappen van de site aan te vinken. Verdere inrichting is niet nodig. De nieuwe zoekmethode maakt gebruik van het communicatieprofiel Openindex. Dit communicatieprofiel wordt gedeblokkeerd uitgeleverd, hier hoef je verder niets mee te doen. Het zoeken via Openindex wordt alleen ondersteund op AFAS Online.Naar afasonline.nl via InSite

Snel naar je account-gegevens van het nieuwe inloggen

Het InSite-menu heeft een nieuwe keuze, namelijk AFAS Online.nl. Als je over bent op het nieuwe inloggen, kun je hiermee snel naar Mijn account op www.afasonline.nl. Hier kun je diverse gegevens onderhouden, zoals je eigen account onderhouden. Hier kun je onder andere je telefoonnummer wijzigen. Dit kan niet als je inlogt via single-sign on. 

De keuzen in dit menu hebben (iets) andere namen gekregen, maar de werking is verder ongewijzigd. De icons nemen altijd de kleur over van de tekst. In dit voorbeeld dus witte tekst en witte icons. 

Het OutSite-menu heeft ook icons en de namen van menu-items zijn aangepast. De werking is niet veranderd.

Titel en subtitel aanpassen

Je kunt de titel en subtitel van een portalpagina nu wijzigen via de pagina-eigenschappen. Dit kan ook als de parts voor de titel en subtitel niet op de pagina staan. 

Het is belangrijk dat je deze velden goed invult. De titel wordt immers getoond op het tabblad in de browser. Ook kunnen deze velden worden geïndexeerd door zoekmachines.

Tag Voorvoegsel van achternaam

In de Editor kun je velden (tags) invoegen voor het tonen van de naam van de ingelogde gebruiker. Hierbij is één tag toegevoegd, namelijk [Voorvoegsel gebruiker]. Voeg de nieuwe tag waar nodig toe via de knoppenbalk van de Editor.

Hierdoor kan een naam als "De Graaf" correct getoond worden, door een combinatie van [Voorvoegsel gebruiker] + [Achternaam] te gebruiken.Lettertype Exo

Je kunt in InSite en OutSite nu het lettertype Exo gebruiken. 

Alle agenda-afspraken

Er is een nieuw overzicht waarin alle agenda-afspraken staan, namelijk Genodigden agenda-afspraken ongeautoriseerd. Alle agenda-afspraken van alle medewerkers worden getoond, erg handig als je bijvoorbeeld de bezetting van alle cursuslocaties met alle deelnemers wilt zien. Filterautorisatie is niet van toepassing.Emoticons in reacties

Bij een reactie op een dossieritem kun je nu direct een emoticon invoegen. Type een dubbele punt gevolgd door een letter en klik op de gewenste emoticon.