Nieuw in Profit 7

CRM


Lekker aan de bak met je klanten.Workflows

Meer inzicht en taken sneller afhandelen


Inzicht

Het is makkelijker geworden om taken af te handelen:

Als je de muis op een taak plaatst, zijn de eerste drie acties altijd zichtbaar. De taken Aanpassen en Verwijderen zijn nooit zichtbaar, hiervoor moet je de workflow openen.

Ongelezen taken hebben een vet lettertype in het overzicht. Als je een taak een keer geopend hebt, wordt deze in een normaal lettertype getoond. Zo zie je in een oogopslag welke items je nog moet lezen.

Boven zie je het aantal regels in het overzicht, zie verder
Nieuw in InSite. Dit is altijd het totaalaantal, zonder onderscheid tussen gelezen of niet gelezen.

Afhandelen met of zonder reactie

Bij het afhandelen van standaard workflowitems is het vaak niet nodig om een reactie in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan de verlofaanvraag. Als je deze goedkeurt, wil je meestal geen reactie invullen. Bij een afkeuring wil je wel een reactie voor de aanvrager invullen.

Daarom kun je nu kiezen. Klik je op de actie, dan gaat deze door zonder dat je een reactie invult. Klik rechts op de actieknop om wel een reactie in te vullen.

Als een reactie verplicht is, moet je natuurlijk altijd een reactie invullen.


Beheer persoonsgegevens

In de Management Tool kun je per vrij veld aangeven of dit privacygevoelig is. Je kunt nu het veld Bevat privacygevoelige persoonsgegevens toevoegen aan de weergave in de Management Tool.

In het voorbeeld hiernaast zie je dat de vrije velden Allergie en Kledingmaat zijn toegevoegd, deze zijn beide gemarkeerd als privacygevoelig. Ook meegeleverde velden kunnen als privacygevoelig gemarkeerd zijn (zoals Facebook, LinkedIn en Twitter in de afbeelding). Bij deze velden kun je de instelling privacygevoelig niet wijzigen, dit kan alleen bij vrije velden.

Locaties en locatiedossier in InSite

Je kunt een overzicht van locaties (voor Profit Agenda en cursussen) zichtbaar maken in InSite. In de eigenschappen van een locatie wordt het locatiedossier getoond.

Om dit in te richten activeer je het type pagina Locaties in de eigenschappen van de site. Vervolgens autoriseer je de bijbehorende InSite-pagina's (deze zijn gekoppeld aan de functionaliteit Locaties raadplegen). Daarna kan de Sitebeheerder de overzichtspagina Locaties in InSite opnemen.