Nieuw in Profit 8

CRM


Lekker aan de bak met je klanten.


E-mail met meerdere bijlagen

E-mailen via dossier en meerdere bijlagen meesturen

Meerdere bijlagen

Je kunt in Profit Windows een e-mail aanmaken en deze direct in het dossier opslaan. Dit kan als je wil voor meerdere ontvangers (bestemmingen) tegelijk. Vanaf nu kun je hierbij ook direct meerdere bijlagen toevoegen en natuurlijk worden ook deze allemaal in het dossier opgeslagen. 

In de wizard voor een nieuw dossieritem met een e-mail koppel je eerst de bijlagen en daarna ga je verder met de andere stappen.

Alle mogelijkheden

  • Vul de tekst van de e-mail in en koppel de bijlagen
  • De tekst van de e-mail is gebaseerd op een document (van de Documentgenerator) en je koppelt de bijlagen
  • De tekst van de e-mail is gebaseerd op een document, één bijlage is gebaseerd op een document en je koppelt de bijlagen (zie het voorbeeld hieronder)

In dit voorbeeld zie je een nieuw dossieritem met drie standaardbijlagen. Bij Document in bijlage is een document gekoppeld. Hierdoor ontstaat een vierde bijlage in de vorm van een samengevoegd/gepersonaliseerd document. Ook de tekst van de e-mail gebaseerd op een document.Afspraken bij forecast

Als je een afspraak inschiet via Profit Agenda, kun je nu direct een forecast selecteren. Hierdoor kun je per forecast ook de afsprakenhistorie raadplegen!

Om dit mogelijk te maken kopieer je de boekingslay-out Agenda (Profit) en in de kopie voeg je het veld Forecast toe. Blokkeer eventueel de standaardboekingslay-out Agenda (Profit)

Je zie de afspraken bij de forecast staan:


AVG

Sitebezoekers kunnen een invulformulier invullen en dit wordt automatisch in Profit geregistreerd. Je kunt deze invulformulieren nu (multiselect) verwijderen via Algemeen / In& OutSite / Invulformulieren, tab Formulieren. Hierdoor kun je gegevens snel verwijderen als je dat in het kader van de AVG nodig vindt. De bijbehorende dossieritems worden niet verwijderd, die kun je op de standaardmanier collectief verwijderen.

Verzendknop van een invulformulier

Je kunt je eigen tekst voor de verzendknop van een formulier gebruiken. Deze tekst kun je nu ook vertalen voor sites in andere talen. Leg de afwijkende tekst vast in Algemeen / In & OutSite / Invulformulier / Invulformulier, tabblad Extra.


Cursusberichten importeren

Je kunt nu cursusberichten importeren met met CRM / Beheer / Import Cursusmanagement / Cursusbericht. De cursussen zelf importeer je met de bestaande functie CRM / Beheer / Import Cursusmanagement / Cursus nieuw/mutatie.

Deelnemers cursus OutSite

Als iemand zich via OutSite op een cursusevenement heeft ingeschreven, kan hij de deelnemers raadplegen. Hij kan dus zien welke collega's zich hebben ingeschreven en of zijn eigen inschrijving gelukt is. 

Bij bestaande evenementen maak je de deelnemers zichtbaar door Deelnemers zichtbaar op OutSite in de eigenschappen van het evenement aan te vinken. Voor nieuwe cursussen vind je dit veld in de eigenschappen van de cursus.